Allround aannemer.

Alle werkzaamheden bij 1 bouwbedrijf? Dat kan bij ons!

Al meer dan 25 jaar ervaring!

Telefoon: 0598-627139

bouwbedrijf_wilting_groep_veendam_allround_aannemer-TOP

Project: Van school naar (t)huis
Aannemer: Wilting Groep
Locatie: Sellingen.

PROJECT: Van school naar (T)huis

We willen jullie meenemen op een prachtige tocht. Een aantal maanden geleden heb je op onze Facebook pagina kunnen zien dat wij de ontruiming hebben gedaan van dit schoolgebouw in Sellingen. Het eindresultaat was in het echt te bewonderen. Het gebouw werd in de verkoop gezet en enkele maanden daarna is het pand verkocht. Wilting Groep was nauw betrokken bij de verkoop en is nu de aannemer van dit prachtige project. Het oude schoolgebouw wordt in de komende maanden door ons gerenoveerd tot woning. We vertellen meer over de historie van dit prachtige voormalige schoolgebouw en geven je een rondleiding door het gebouw in zijn huidige staat. We nemen je mee in de ontwikkelingen en veranderingen die dit gebouw zal ondergaan. Beleef een indrukwekkende Make-over.

Altijd al nieuwsgierig geweest hoe een Make-over/renovatie in zijn werk gaat of ben jij net als ons zo enthousiast over dit prachtige voormalige schoolgebouw. Wil jij zien hoe wij van deze voormalige school een (t)thuis maken?

1 Dec. 2018 was er een Open Huis voor iedereen die wou komen kijken. Je kon het voormalige schoolgebouw in zijn huidige staat bewonderen. (Foto’s van het Open Huis vind je hieronder.

De volledige make-over van dit voormalige schoolgebouw kan op de voet gevolgd worden door jou. Volg ons op Facebook, LinkedIn, Instagram en op onze website waar wij updates van o.a. dit project gaan laten zien.

Wanneer? Elke eerste woensdag van de maand zal er een uitgebreide update gepost worden op Facebook. Ook op onze andere kanalen zal er informatie te vinden zijn over o.a. dit project.

Foto’s:  Binnenkijken (Voor)
U kunt op de stippen in de slider klikken om alle foto’s te bekijken.

Foto’s Open Huis 1 Dec. 2018
U kunt op de stippen in de slider klikken om alle foto’s te bekijken.

wilting-groep-bouwbedrijf-veendam
Topframe-wilting-groep-veendam-bouwbedrijf-noorden-veendam-doorsnee-woning-5