Allround aannemer.

Alle werkzaamheden bij 1 bouwbedrijf? Dat kan bij ons!

Al meer dan 25 jaar ervaring!

Telefoon: 0598-627139

bouwbedrijf_wilting_groep_veendam_allround_aannemer-TOP

“WIN EEN DAKKAPEL TEGOEDBON T.W.V. 2500 EURO”Actievoorwaarden

1.De aanbieder van deze actie is Wilting Groep B.V.
Loydsweg 5
9641 KJ Veendam

Tel: 0598 62 71 39

Via dit adres kunt u bij ons terecht voor informatie over de actie. Dit is tevens het correspondentieadres voor eventuele klachten of vragen aan gaande deze actie (graag o.v.v. ‘WIN EEN DAKKAPEL TEGOEDBON T.W.V. 2500 EURO, te besteden bij Wilting Groep voor een dakkapel.)

2.Om deel te nemen aan deze actie moeten de deelnemers uit de provincie Groningen komen. De gewonnen prijs moet in ons werkgebied liggen. Dit is het Noorden. Daarom is de prijs alleen rechtsgeldig als de winnaar en de prijs in de provincie Groningen in ontvangst worden genomen. Buiten deze regio wordt er geen dakkapel geplaatst die voorkomt uit deze win actie.

3.Door deel te nemen aan deze actie gaat u akkoord met alle voorwaarden die hier genoemd zijn.

4.Voor deelname aan deze actie dient u meerderjarig te zijn en door deelname aan deze actie verklaart u zich akkoord met deze actievoorwaarden.

4.De te winnen prijs is een “DAKKAPEL TEGOEDBON T.W.V. 2500 EURO”, te besteden bij Wilting Groep voor een dakkapel. De prijs wordt slechts eenmaal weggegeven. De prijs wordt verloot als er op de Facebook pagina van Wilting Groep 10.000 Volgers zijn.  De win actie loopt daarom pas af als we de 10.000 volgers hebben gehaald op Facebook.

5.De winnaar wordt door een team van werknemers en eigenaar gekozen.De winnaar zal op de website en sociale media van Wilting Groep bekend gemaakt worden. Door deelname aan deze actie stemt de winnaar ermee in actief deel te nemen aan mogelijke interviews en stemt toe mee te werken aan foto’s die gemaakt mogen worden die betrekking hebben tot de prijs en de winnaar. Materiaal wat hier uit voorkomt kan gebruikt worden voor sociaal media, de lokale kranten en overige promo doeleinden.

6.Alle werkzaamheden die betrekking hebben tot de te winnen prijs worden uitgevoerd door een Wilting groep en dochterbedrijven.

7.Wilting Groep behoudt zich het recht voor om de naam en woonplaats van de winnaar te gebruiken in marketingdoeleinden, bijvoorbeeld voor het promoten van andere acties van Wilting Groep.

wilting_groep_winactie_dakkapel_groningen_winnen-tegoedbon_win_een_dakkapel_veendam-2019