Website Wiltinggroep vernieuwd

Website Wiltinggroep vernieuwdNa een succesvolle open dag zijn wij bij Wiltinggroep tot de conclusie gekomen dat onze websites aan vernieuwing toe zijn. Hiervoor hebben wij een capabele ICT’er die alle zaken uit handen neemt.

Neem gerust een kijkje op onze vernieuwde website en stuur een bericht naar: mathijs@wiltinggroep.nl indien u een opmerking over de nieuwe website zou willen delen. Als themakleuren is er gekozen voor wit met accenten in het donkergroen. In de toekomst gaan wij kijken hoe wij onze themakleuren (licht- en donkergroen) beter en mooier op onze website kunnen toepassen.

In ieder geval bedankt voor het lezen van onze eerste blogpost, neem een kijkje tussen onze foto’s om een idee te krijgen waar wij zoal mee bezig zijn deze dagen!
Wilting Groep Weblog
Certificering
Gecertificeerde VakluiWij hebben enkel gemotiveerde en gecertificeerde vaklui in dienst. Kwaliteit boven kwantiteit staat bij ons hoog in het vaandel.
Vakgebieden
Uiteenlopende vakgebiedenDe Wilting Groep omvat vaklui uit verschillende delen in de bouwsector, hierdoor kunnen wij u van A tot Z verder helpen met uw project!
Dochterbedrijven
Schilderen, Bouwen,
Glaszetten en meer...Wilt u bij de verbouwing: isolerend glas? Een nieuwe lik verf? Onze dochterbedrijven regelen dit voor u!
Vragen
Vragen?Wij praten graag over ons werk en willen u graag adviseren over de beste keuzes bij verbouwingen!
WiltingGroep Medewerkers
Contactgegevens:
Wilting Groep
Beneden Oosterdiep 177
9645 LP Veendam
Nederland

Tel: 0598-627139
Fax:0598-491052

info@wiltinggroep.nl

Openingstijden showroom:
Dinsdag t/m Vrijdag
van 13:00 t/m 17:00 uur

"De Wilting Groep heeft alle expertise
om van uw huis uw paleisje te maken!"