Aardbevingsschade Pré-Schaderapport door de Wilting Groep

Is door het boren in de Groningse grond een beving ontstaan en heeft u daardoor schade aan uw huis of woning? Dan kunt u deze schade vergoed krijgen. In Groningen meldt u schade bij het Centrum Veilig Wonen (CVW). Wel moet eerst een schaderapport zijn opgesteld én aangetoond kunnen worden dat uw schade voor de beving nog niet bestond.

Vooral het aantonen blijkt in de meeste gevallen een groot struikelblok. Daarom kunt u voor slechts € 350,- door de WiltingGroep een Aardbevingsschade Pré-Schaderapport laten opmaken. Wij komen bij u langs, uw woning wordt geheel gefotografeerd en alle gevels worden in kaart gebracht. Dit alles, samen met het opnameformulier komt in een digitaal dossier waarvan ook u een kopie ontvangt. Wanneer er op een later moment, na een aardbeving, schade aan uw huis ontstaat, dan kunt u met het Aardbevingsschade Pré-Schaderapport eenvoudig aantonen dat deze voor de beving nog niet aanwezig was. U neemt in dit geval direct contact op met de WiltingGroep en wij verzorgen en begeleiden het gehele traject met de NAM en de renovatie.

Wilt u meer weten? We geven u graag meer informatie over het Aardbevingsschade Pré-Schaderapport!

Aardbevingsschade Pré-Schaderapport Advertentie
Aardbevingsschade
Certificering
Gecertificeerde VakluiWij hebben enkel gemotiveerde en gecertificeerde vaklui in dienst. Kwaliteit boven kwantiteit staat bij ons hoog in het vaandel.
Vakgebieden
Uiteenlopende vakgebiedenDe Wilting Groep omvat vaklui uit verschillende delen in de bouwsector, hierdoor kunnen wij u van A tot Z verder helpen met uw project!
Dochterbedrijven
Schilderen, Bouwen,
Glaszetten en meer...Wilt u bij de verbouwing: isolerend glas? Een nieuwe lik verf? Onze dochterbedrijven regelen dit voor u!
Vragen
Vragen?Wij praten graag over ons werk en willen u graag adviseren over de beste keuzes bij verbouwingen!
WiltingGroep Medewerkers
Contactgegevens:
Wilting Groep
Beneden Oosterdiep 177
9645 LP Veendam
Nederland

Tel: 0598-627139
Fax:0598-491052

info@wiltinggroep.nl

Openingstijden showroom:
Dinsdag t/m Vrijdag
van 13:00 t/m 17:00 uur

"De Wilting Groep heeft alle expertise
om van uw huis uw paleisje te maken!"